Poistinpa sitten tuon perjantaisen kirjoitukseni ja varsinkin sen kuvan aivan vain yleisen viihtyvyyden kannalta. Kyseessähän oli siis kortti, joka oli niiiiin hieno, mutta sitten öh. Ei sittenkään ihan niin hieno. Näyttipä kameran linssin läpi aika eriltä kuin näin niinkuin omalla silmällä.

Vaihdoin muuten kävijälaskurinkin hieman toimivampaan. Voin sitten kyttäillä sopivaa hetkeä järjestellä vaikkapa pieniä arpajaisia tai jotain:):):)

Tällä vauvakortilla osallistun ihka ensimmäistä kertaa Jehkottaren card challengeen #17. Kiitos Paulalle mukavasta pohjasuunnitelmasta!

1791001.jpg Tyttövauvalle. Tämä kortti on yksiosainen.

Kuva siis Le Suhin 3D-kuva. Niin, ja teksti tuntui tähän korttiin niin haastavalta, että päädyin kiinnittämään tuohon puusydämeen kohotarran, jossa lukeepi nätisti "lifetime"! Nauhan jätin hieman korttia pidemmäksi, oli niin kivan näköinen tuollaisenaan.

Sellaista elämää tänään. Ja niin. Arvonnoista puheen ollen. Kyllähän teitä kiinnostaisi voittaa näin hieno paketti, jonka Bev on laittanut blogiinsa. Bevin blogi on muutenkin mahtava! Jos et ole tutustunut, niin tee se NYT!

Ja vielä toinenkin blogi. Carlaa kannattaa seurailla. Taitava ja lumoava. Ihana. Sieltäkin löytyy "pienoinen" blog candy postaus:)

Toivotteleepi,

~Tassutaapero~