Hellurei ja hellät tunteet!

Aurinko paistaa (vihdoinkin) niin kovaa, ettei tänään viitsi istua sisällä opiskeluhommiensa parissa. No way! Hyppään pyöräni selkään ja ajelen joen viertä kaupunkiin. Taidanpa houkutella ystävän rannalla:)

Tässäpä kuitenkin sitä ennen aamun innostukseni. Pienentelin tuota jätepaperivarastoani (joka siis sisältää lehtikuvia, päällyspapereita, pakkausjätettä tms.) leikkimällä paperileikkurin kanssa. Sain aikaan melkoisen kasan paloja paperitilkkutöitä varten! Tykkään todella tehdä kierrätysmateriaalista kortteja, kun niistä saa persoonallisia ja omannäköisiä. Materiaaleja valitsen toisinaan ajan kanssa, useimmiten ne vain kävelevät vastaan ja syntyvät kortiksi! Tässä siis muutama korttipohja teille näytille. Nämä ovat poikkeuksellisesti yksiosaisia kortteja, joita en siis normaalisti tee:o

Tässäpä tässä: (niin, ja vaikeintahan näihin on löytää sitten sopiva leimakuva. Tai löytyyhän niitä. Ehkä. Jostain. Tosin jotkut tykkäävät, että nämä ovat jo näinki valmiita kortteja.. Enpäs tiedä..)

1774249.jpg 3. Tilkkupohjia

Tein muuten muutamia löytöjä paperien seasta. Katsokaas esimerkiksi tätä: Eihän tätä kannata leikata edes mihinkään suuntaan, eihän?

1774242.jpg

Shiipshiip. Sitten tämä juoksis tassut vinkuen ulos ja lähtis niinku kaupungille vaikka. Tulisko se mukaan?

~Tassutaapero~